Σελίδες

Ετικέτες

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Mini cosmetics Haul!

Εδώ και καιρό εκτός από άλλα είδη μπλογκ διαβαζω αρκετά beauty blogs...Και μαθαίνω πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα πραγματα!Εκτός αυτού συνηθίζω πλέον όταν θέλω να αγοράσω κάτι να ψάχνω για reviews για να καταληξω αν με συμφέρει και αν πραγματικά είναι η καλύτερη επιλογή.
Μου αρέσει να είμαι περιποιημένη αλλά όχι επιτηδευμένη.Και τελευταία τοψάχνω περισσότερο και δοκιμάζω διάφορα.ένα από αυτά που με ξενερώνανε ήταν ή σκιά που χανόταν μετά πό λίγες ώρες.Αυτό έλυσα αφού έμαθα για την κατηγορία προιόντων που ονομάζονται primers,τα οποία υπάρχουν τόσο για πάνω απο το μάτι για να σταθεροποιούν τη σκιά και να την αναδεικνύουν , όσο και για το πρόσωπο για να καλύπτει τις λεπτές γραμμές και να κρατάει σταθερό το μακιγιάζ.Μία απ οτις πρόσφατες αγορές μου ήταν ένα primer της art deco που εκείνη το έχει ως eye base.είναι σε ένα μικρό βαζάκι και έχει πολύ απαλή υφή.Εδώ και μία εβδομάδα το έχω καταχαρεί!έχει κρατήσει σκια απ οτο πρωί μέχρι το βράδυ παρόλο που η συγκεκριμένη επιλογή ήταν από τις πιο οικονομικές στο HC καθώς στοίχισε 6 και κάτι ευρω.Στη φωτογραφία φαίνεται μια δοκιμή με μια καινουρια σκια τη "Angel eyes" της σειράς Earth spirits Max Factor.Ηδιαφορά είναι εμφανής.


Αυτά είναι 2 μολυβάκια που πήρα απο τη Bourjois πολύ οικονομικά με πολυ καλή απόδοση.Το μόνο που παρατήρησα είναι πως όταν προσπαθησα να δοκιμάσω το ένα έσπασε λίγο η μυτούλα του.Οπότε σίγουρα θέλουν ψυγείο.


Δεν φαίνεται καλά αλλά το ένα είναι πιο γαλάζιο και το άλλο πιο πράσινο.Γενικά είμαι κλασσικός τύπος σε αυτά μαυρο-καφέ σε μολύβια και eye liner και γηινα σε σκιές και προσπαθώ να το αλλάξω ή έστω να δω τι άλλο μπορώ να κάνω.Τα συγκεκριμένα είναι μεταλικά και έιναι πολύ βολικά για ελαφρύ μακιγιαζ και ειδικά τώρα το καλοκαίρι!

Μία ακομά αγορά που προχώρησα καθώς και τη χρειαζόμουν και είχε προσφορά το γνωστό μας μαγαζί, ήταν ή κρέμα της Bioten για την κυταρίτιδα ή οποία είχε δώρο το λάδι της ίδιας σειράς (Cellufight) και το απολεπιστικό για το ντουζ.Τα δοκίμασα την ίδια μέρα.Αφού έκανα μπάνιο και χρησιμοποίησα το απολεπιστικό μαζί με τη βούρτσα σώματος την οποία είχα πάρει κάποια στιγμή από body shop(αν καποια την αντέχει κανει θαύματα σε συνδυασμό με μια καλή ενυδάτωση και νερό) το προϊόν είναι αρκετά καλό και σε πάρα πολυ καλή τιμή.Μετά έβαλα την κρεμούλα,έχει λίγο έντονη μυρωδιά αλλά κατά τα άλλα μια χαρά.Αφού όμως έβαλα το λαδάκι τρόμαξα λίγο καθώς είχα αποκτήσει διάφορες κοκκινίλες.Μετά από λίγη ώρα πέρασαν βέβαια και συνειδητοποίησα ότι είναι από τη θερμαντική της δράση.Μετά απο μια βδομάδα αραιής χρήσης μπορώ να πω ότι αλλάζει την επιφάνεια ήδη κάτι πολύ καλό αν σκεφτούμε και την τιμή και την ποσότητα συγκριτικά με άλλες εταιρείες που προσφέρουν λίγο προϊόν με περισσότερα χρήματα.To be continued!




Ελπίζω να σας άρεσε το review!Λέω να προσπαθήσω να παρουσιαζω σιγά σιγα καποια αγαπημένα καλυντικα και ότι δοκιμαζω!Kisses Reaction!



11 σχόλια:

caramellitsa είπε...

Παρα πλ ωραια αναρτηση περιμενω να δω κ αλλα reviews!
καλα εκανες κ αρχισες τα primers ειναι σαν τα μολυβια χειλιων.
Κ γω χρησιμοποιω τη σειρα της bioten εχω μεινει
παρα πλ ικανοπποιημενη!
Εχω την κρεμα το τζελ κ το απολεπιστικο
κ μετα απο ενα μηνα με σωστη διατροφη πλ νερο κ γυμναατικη πρεπει να σου πω οτι τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα

πολλα φιλιααα

Reaction είπε...

nai ki egw se auto to paketo eimai!!etoimazw ki alla reviews!se euxaristw gia ti stirixi!ase auto pou me tromaxe einai pou eixa kokkinisei les keixa pathei allergia meta perase kai katalava!xixxixi

lexysprettylife είπε...

πολυ μου αρεσει το blog σου!!
Δεν μπορεσα να κανω αυτο για την εγγραφη στο δικο μου :( Ξερεις τι αλλο μπορω να κανω?

Fashionable Rose είπε...

poly kalo to haul sou! kai emena maresei na diavaso gia proionta epd einai poly kalo na kseris tin pragmatiki gnomi kapoiou pou to xrisimopiise!
thank you for sharing! :)

Reaction είπε...

euxaristw ki egw polu xairomai ithela kairo na to kanw...kai lew na to kathierwsw siga siga!

les jolies είπε...

Οντως τα μολυβια της bourjoirs ειναι πολυ μαλακα και σπανε ευκολα..

From Paris with love!
Kristina recently posted.. French Open: The final.

Reaction είπε...

Το ψυγειο βοηθαει σε αυτο ευτυχως!

Marissa D είπε...

megeies megeies.ki egw anupomwnw na plirwthw kai na paw gia make-up shopping

ShoppingTherapy είπε...

τα μολύβια της μπουρζουά εμένα δε με βόλεψαν, γιατί αν και έχουν έντονο χρώμα, όντως λιώνουν πολύ εύκολα. μιλάω για τα khol που είναι έτσι κι αλλιώς μαλακά, αλλά αυτά δε σώθηκαν ούτε με ψυγείο...

Reaction είπε...

Δυστυχως ναι αλλα με ψυγειο κατι γινεται...τα βγαζω λιγο πριν!με εχουν βολεψει πολυ στα καλοκαιρινα look!

CuteandGirlyDMS είπε...

παντα το καλοκαιρι τα μολυβια, τα body butter μη σου πω και μερικα κραγιον θελουν ψυγειο....

παντως φαινονται ολα υπεροχα! καλοφορετα! να τα χαρεις πολυ πολυ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...