Σελίδες

Ετικέτες

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Review of the site pharmacy4u.

Το pharmacy4u είναι ένα πολύ γνωστό ελλήνικό ηλεκτρονικό φαρμακείο που έχει ως έδρα του την Πάτρα.Εγώ το πέτυχα τυχαία πριν 3 χρόνια περίπου ψάχνοντας για λαδάκια και κάτι συγκεκριμένες βιταμίνες.Έχω κάνει 5 παραγγελίες από τότε.Έχει θετικά και αρνητικά.

Θετικά
  • Μεγάλη ποικιλία από καλλυντικά είδη λαδάκια,κρέμες,βιταμίνες και διάφορα είδη φαρμακείου με πόλλες μάρκες που σπάνια θα βρει κάποιος συγκεντρωμένα στο ίδιο μέρος.
  • Χαμηλές τιμές οι οποίες συγκριτικά με άλλα ηλεκτρονικά φαρμακεία και εννοείται με πραγματικά είναι πολύ χαμηλότερες.Για παράδειγμα ενθουσιάστηκα με τις χαμηλές τιμές στις φυτικές βαφές Apivita.
  • Χαμηλά μεταφορικά μέχρι 29 ευρώ χρεώνεσαι 2 ευρώ από εκεί και πάνω δωρεάν.Οπότε συνήθως μαζεύω τόσα ώστε να μη χρειάζεται αυτα που θα έπαιρνα από το φαρμακείο που χρησιμοποιούμε τα παιρνω από εκεί φτηνότερα και χωρίς μεταφορικά
  • Στα περισσότερα προϊόντα έχει αρκετά καλή περιγραφή και δυνατότητα κριτικής καθώς και link της εταιρείας που το εμπορεύεται.
Αρνητικά

  • Μεγάλο πρόβλημα επικοινώνιας σε σημείο εκνευριστικό.Σχεδόν ποτέ δεν τους βρίσκεις στα τηλέφωνα τα οποία φαίνεται ότι μιλάνε ασταμάτητα.Οπότε ότι και να θέλεις να ρωτήσεις δεν θα πάρεις απάντηση.Το χειρότερο είναι, πως κάποια στιγμή που με τις πολλές προσπαθειες τους πετυχα στο τηλέφωνο για να αφαιρέσω ένα προϊόν απο την παραγγελία μου και να προσθέσω ένα άλλο κατέληξε να έρθει η παραγγελια και με τα 2 μέσα!Οπότε αν παραγγέιλετε να είσαστε σίγουροι!
  • Το ίδιο πρόβλημα επικοινωνίας εννοείται και με το e-mail σχεδόν ποτέ δεν απαντάνε.Στο ειδικό πλαίσιο που έχει για να τους στείλεις μήνυμα,εκτός από εκείνο που προσφερουν για επικοινωνία, μόνο μία φορά με πήραν πίσω!
  • Τα προβλήματα που σε οδηγούν να μιλήσεις μαζί τους προκαλούνται κυρίως από το στήσιμο της πλατφόρμας τους.Ενώ είναι πολύ εύκολο, να βρεις και να επιλέξεις το προίον, καθώς και να το προσθέσεις στο καλάθι σου,δεν υπάρχει κάποιος πίνακας διαθεσιμότητας για να γνωρίζεις αν υπάρχει πρι ντο παραγγείλεις!Κατι πολύ σημαντικό το οποίο δυστυχως δεν έχουν φροντίσει και προφανώς τους κοστίζει σε χαμένους πελάτες και κόστος να τους πάρουν πίσω τηλέφωνα και ίσως επιστροφή παραγγελιών.
  • Το επόμενο είναι ο χρόνος παράδοσης.Αν τύχει και έχεις βάλει παραγγελία που ναι μεν είναι δωρεάν τα μεταφορικά αλλα κάποια απ οτα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα τότε την πάτησες!Αργεί τρομερά γιατί περιμένουν μηπως έρθει κάποιο προφανώς για να μην ξαναχρεωθούνε τη μεταφορά.Το αποτέλεσμα είναι πως να χρειάζεσαι κάτι που πχ σου έχει τελειώσει κλάφτα!Πρέπει να ξέρεις πριν σου τελειώσει!
Με λίγα λόγια ναι μεν συμφέρει από θέμα τιμών και ποικιλίας αλλά σε όρους μαρκετιγκ είναι απαράδεκτοι!Είναι κρίμα να χαραμίζεται έτσι ένω με κάποιες αλλάγες μπορεί να πάει πολυ καλύτερα!

Αυτά!Φιλιά
Reaction!!!

4 σχόλια:

Stevista είπε...

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου! Έχουν φοβερές τιμές, αλλά από θέμα επικοινωνίας είναι τραγικά τα πράγματα... Βέβαια, όταν έκανα παραγγελία λίγο πριν φύγω διακοπές, τους έγραψα σαν σχόλιο στην παραγγελία αν μπορούν να τα φέρουν μέχρι τάδε Αυγούστου, γιατί μετά θα έλειπα, και όντως τα είχα τα πράγματα στα χέρια μου πριν φύγω διακοπές! x

Κonstantina A. είπε...

Μόλις σε ανακάλυψα και έχεις απόλυτο δίκιο και στα θετικά και τα αρνητικά!Και εγώ είχα παραγγείλει διάφορα για τις διακοπές ,συγκεκριμένα 2 εβδομάδες πριν φύγω και από ότι καταλαβαίνεις ήρθαν αφού γύρισα και με μια αλλαγή σε ένα προϊόν γιατί δεν το βρίσκαν!Έλεγα την επόμενη μήπως πάρω από το pharmacy2go ,λένε ότι είναι λίγο καλύτερο!

Reaction είπε...

@Stavroula ki egw etsi eixa kanei 12/8 kai irthane molis xtes 3/9!alla asunagwnistes times!

@Konstantina A..geiaaa!kalos irthes!to xw skeftei na allaxw alla einai to ftiotero kai se times kai se metaforika....to exw akousei k egw auto gia to pharmacy2go!

ℳata είπε...

πόσο πολύ συμφωνω!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...