Σελίδες

Ετικέτες

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Nivea body conditioner by beautyblog.gr.

Καλημέρα!Προ καιρού (τέλη Ιουνίου)είχα κερδίσει σε έναν διαγωνισμό της Τζούλιας και του www.beautyblog.gr αυτά τα δυο conditioner σώματος από την Nivea.Με μεγάλη μου χαρά τα έλαβα τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, οπότε είχα και αρκετό χρόνο μπροστά μου ώστε να τα δοκιμάσω και να κρίνω πως μου φαίνονται.Εδώ να ευχαριστήσω πολύ το σαι και τη Τζούλια!

Αρχικά θα παραθεσω κάποιες από τις πληροφορίες της εταιρείας αν και φαντάζομαι όλοι και όλες έχετε ενημερωθεί για το συγκεκριμένο προϊόν. 

"Η ενυδατική σύνθεση του Conditioner Σώματος απορροφάται άμεσα και γρήγορα από τη βρεγμένη επιδερμίδα. Αίσθηση μεταξένιας και απαλής επιδερμίδας βγαίνοντας από το ντους σας. Δε χρειάζεται να εφαρμόσετε άλλο γαλάκτωμα σώματος μετά το ντους.

Οδηγίες χρήσης
1. Πλυθείτε με το αφρόλουτρο ως συνήθως και ξεπλύνετε
2. Απλώστε το NIVEA Conditioner Σώματος
3. Ξεπλύνετε το NIVEA Conditioner Σώματος
4. Σκουπιστείτε και ντυθείτε αμέσως, απολαμβάνοντας την ενυδατωμένη σας επιδερμίδα."

Τα προϊόντα ήτανε δύο ένα για ξηρό δέρμα και ένα για κανονικό. Για το κανονικό δέρμα περιέχει θαλάσσια μεταλλικά άλατα και για τα ξηρά δέρματα αμυδλαλέλαιο(είμαι σίγουρη αυτό έκανε όλη τη δουλειά απλα ενθουσθιασμός)Περισσότερο χρησιμοποίησα για το ξηρό,καθώς ενώ έχω μεικτό δέρμα στο πρόσωπο στο σώμα έχω ξηρό και ειδικά στα πόδια οπότε χρειάζομαι μεγαλύτερη ενυδάτωση.

Προσωπική χρήση
Ξεκινάω το μπάνιο μου κανονικά και αφού σαπυνιστώ και περάσω με μια βούρτσα σώματος όλο το σώμα, απλώνω την κρέμα μαλακά παντού.Συνεχίζω με μαλλιά κλπ και στο τέλος του μπάνιου ξεπλένω.
Μια ακόμα χρήση που δοκίμασα είναι μετά το ξύρισμα.Πραμγματικά βοήθησε πολύ!
Το συνιστώ για εσάς που κάνετε πολύ συχνά μπάνιο πχ κάθε πρωί.
  • Και τα δύο έχουνε την γνωστή σε όλους μας μυρωδιά Nivea-καθαριότητα,φρεσκάδα,λίγο γιαγιά,λίγο παιδικές μνήμες,μια αγαπημένη αίσθηση.
  • Ενυδατώνουν πάρα πολύ καλά.
  • Δεν κολλάνε.
  • Δεν σου τρώνε χρόνο καθώς απορροφούνται γρήγορα.
  • Κρατάει τουλάχιστον 24 ώρες.
  • Είναι εύχρηστα από όλους και υπάρχει ανάλογο για τις ανάγκες κάθε δέρματος.
  • Καινοτόμος ιδέα για προϊόν σώματος.
  • Η τιμή του είναι γύρω στα 5 ευρώ,αυτό θα μπορούσε ίσως στα πλαίσια κάποιας προσφοράς να πέσει.
Τελικό πόρισμα:θα συνεχίσω σίγουρα τη χρήση του προϊόντος ειδκά το χειμώνα που κρυώνω και δεν μπορώ να περιμένω χωρίς ρούχα να στεγνώσει η κρέμα!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...